Wil je de stap zetten en aan de slag voor je gezondheid onder begeleiding van mij?!

Workshop Intro Vrouwen hart- & vaatgezondheid Orthomoleculair gezien

Intro workshop:

Vrouwenhart gezond houden BigstockVrouwen hart- & vaatgezondheid

Orthomoleculair gezien

Hart- en vaatziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak bij vrouwen in de Westerse wereld. Er overlijden heden ten dagen meer vrouwen dan mannen aan de gevolgen van hart- en vaatziekten. De angst voor borstkanker is groter dan de angst voor hart- en vaatziekten, terwijl H & V ziekten na de menopauze doodsoorzaak nummer 1 is bij vrouwen!

De medicijnen die bij de (standaard)behandeling voor dit soort aandoeningen horen kunnen gepaard gaan met nogal wat bijwerkingen. Hierdoor zien we vaak dat de kwaliteit van leven bij vrouwen matig is, door de invloed ervan op het dagelijks functioneren.

Het lezen van het boek Hartschade van Hella de Jong heeft mij getriggerd om deze workshop te geven. Hoe meer vrouwen weten dat ze anders reageren bij hart- en vaatziekten dan mannen hoe beter.

 

Wij vrouwen zijn gewoon anders!

Dus hebben wij vaak andere symptomen bij hart & vaatproblemen

De meeste onderzoeken die gedaan zijn naar hart en vaatziekten en de aanpak ervan zijn gebaseerd op testen met gezonde jonge mannen. Dat zijn wij vrouwen dus duidelijk niet. Maar onze gezondheidszorg en de protocollen zijn daar wel op gebaseerd.

Blood pressureHoog tijd om eens wat meer te weten hoe dat zit en over je eigen hart en vaten. Waar herken je hartproblemen aan als vrouw en wat kun je zelf doen? Wanneer is het tijd om naar je huisarts te stappen?!

 - - -

Het is een avond waarin je leert over het luisteren naar je lijf en gezond houden van je eigen hart en vaten. Met leuke voorbeelden en praktische handvatten wordt duidelijk dat je zelf veel mogelijkheden hebt om je hart en vaten in een betere conditie te brengen. Vragen stellen mag natuurlijk ook!

Leer meer over hoe je hart- & vaatgezondheid op een orthomoleculaire wijze kan bevorderen, met uitspajes naar de kPNI. Weten over hoe je lichaam werkt en wat je zelf kan doen. Dat geeft je tools en daarmee hopelijk meer rust en minder stress. Alvast een pluspunt voor je gezondheid!

Docent:
Power soep Tonia BdBTonia Ris, Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut en Quantum Coach

Wanneer:
21 nov 2022

Waar:
Beter door balans, Koetserstraat 4D, Wormer.

Meld je aan, er is plaats voor max. 12 deelnemers,
Incl. koffie, thee en wat gezond lekkers.

De vergoeding bedraagt 15€ en ik ontvang graag jouw feedback op de Workshop.

Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mob. 06-143 689 34.

Afdrukken E-mailadres