Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Quantum Coach - Ook jij bent een healer!

Het mooie van al de Quantum technieken is dat de behandelde altijd zelf de healer is en ten alle tijde de regie houdt. Wij als Quantum Coach proberen de meest optimale voorwaarde te creëren, door bijv. een hoge trilling aan te bieden, om mogelijk het herstel in gang te zetten. Genezen kun je alleen zelf en dus is de ontvanger zelf de healer!

Als Quantum Coach werk ik o.a. met Quantum-Share. Dat is een combinatie van o.a. Quantum-Touch, Quantum Allergy en Self Created Health. Welke weer ontstaan zijn uit de combinatie van het beste uit heel veel andere mooie healingsmethodes, als bijvoorbeeld kinesiologie, NAET, EFT, EMT.

qtlogo lrIk gebruik daarbij o.a. testdozen en de Quantum-Share mindmaps van QTouch Trainingen. Deze kunnen richting geven, bij de zoektocht naar het ontstaan van een klacht. Vooral, dat is het mooiste, bijdragen aan het verminderen of oplossen van de klacht. Dit alles zonder dat je heel erg de diepte in hoeft te gaan qua emoties of dat je je hele levensverhaal hoeft te vertellen. Een ontzettend gave en bijzondere manier om mee te werken en bovenal respectvol. Kijk voor een mooi voorbeeld hier.

 

"Een Quantum-Coach helpt je om op Quantum-niveau te veranderen, daar waar jij wilt veranderen.”

 

 

Quantum-Share is een totaal nieuw concept: een meta-methode, een methode over alle methodes heen. De kracht van deze healingmethode is dat je al je eigen kennis, je eigen ervaring en alles wat je er nieuw bij leert, steeds kunt integreren met alle kennis uit de Quantum-Share kennisbank.

Een Quantum-Coach heeft alle workshops bij QTouch trainingen gevolgd, houdt zijn kennis jaarlijks actueel, heeft een praktijk, een website en gebruikt de QTouch methoden actief. Quantum-Coaches vormen een netwerk van therapeuten die graag naar elkaar doorverwijzen.

Tags: allergie,, Quantum Allergy,, energiewerk, verstoringen transformeren, tranformeren

Afdrukken E-mailadres