Wil je de stap zetten en aan de slag voor je gezondheid onder begeleiding van mij?!

  • Groente_meer_is_echt_beter

Chronische klachten - Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn grote passie is het grondig uitvragen en uitpuzzelen waar (chronische) klachten van mijn cliƫnten hun oorsprong vinden en zo bij te dragen aan (een deel van) de oplossing. Alles wat we doen, meemaken, ervaren, eten, drinken of op een andere manier tot ons nemen, hebben invloed op de expressie van onze genen en ons welzijn. Kort gezegd is dat waar Epigenitica over gaat.

In de kPNI (klinische Psychische Neuroimmunologie), het vakgebied van een Epigenetisch therapeut is er veel kennis over hoe de lichaamsprocessen normaal gezien draaien en wat er voor nodig is. Is er sprake van een (dynamisch) evenwicht of is de balans teveel naar 1 kant doorgeschoten?

Healthy_how_to_AS_64331521.jpgOndervoed of overspoeld?

Op het moment dat er sprake is van klachten dan laten de symptomen je zien dat er een proces niet optimaal draait. Vanaf dat moment kun je gaan speuren. Wat is er anders, wat is er veranderd, wat ging er vooraf aan mijn klachten? Welke co-factoren kom ik tekort? Of is er een  belasting te veel, waardoor het proces stroef loopt?

We gaan samen op zoek! Wat is nodig om dat proces weer vlot te trekken? Zodat het lichaam kan herstellen en klachten kunnen oplossen. Denk daarbij aan het evenwicht in de darmflora of de bloedsuikerspiegel. Maar ook de balans in voedingstoffen, mineralen, hormonen, rust, uitdaging of ontspanning/aanspanning.

De reden achter de oorzaak

En de oorzaak daaronder; Werkt je spijsverteringoptimaal? Kun je je afvalstoffen goed kwijt? Kun je je hormonen goed omzetten, zodat deze ook echt hun functie kunnen uitoefenen? Krijgen je hersenen genoeg energie om je goed te kunnen voelen? etcetera etcetera. 

De signalering is nooit de oorzaak

Zo begrijp je dat ik als therapeut er niet van houdt om alleen het rode lampje (symptoom) eruit te draaien. Ik ga graag samen aan het werk met je om de reden te achterhalen waarom dat rode lampje brand. Pijn of andere klachten zijn niet de oorzaak, maar een signaal. Een manier van je lichaam om aan tegeven dat er "iets" aan de hand is.

Therapeutische mogelijkheden

Ik maak daarbij gebruik van verschillende therapeutische mogelijkheden, zoals voedingsinterventies, leefstijlaanpassingen, feces- en serumonderzoek indien nodig, opsporen en aanvullen van tekorten, coaching, opsporen van verstoringen, resetten en energiewerk.

Ik ben o.a. opgeleid tot:

Tags: gezondheid,, voedingstekort oplossen,, intolerantie,, Quantum Allergy,, Quantum Touch,, leefstijl aanpassen,, zelfherstellend vermogen,, kPNI, vitaminegebrek

Afdrukken E-mailadres