Holistische praktijk van Tonia Ris, Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut

Waarom praktijk Beter door balans?

Het besluit om de opleidingen tot voedingscoach en Epigenetisch therapeut te gaan volgen, komt voort uit mijn eigen ervaringen met (on)gezondheid. Al vroeg werd ik geplaagd door allerlei vage klachten die rond mijn 24ste levensjaar een dieptepunt bereikten. Ik kon niet meer slapen, lezen of me concentreren. Ik  wist aan het eind van een autorit niet meer hoe ik had gereden, ik vergat alles en had overal pijn. Altijd! Alsof  ik standaard een kater had, maar zonder de pret die er aan vooraf gaat. De mensen om mij gaven aan dat ‘ze dat ook weleens hadden’…

Maar ik had het altijd, 24 uur per dag.

Omdat ik zo oneindig veel klachten had (auto-immuun problemen, zoals later bleek) die zich uitten in oververmoeidheid, heftige buikpijn, pijnlijke verklevingen in de spieren, ontstekingen in de gewrichten en die niet door de reguliere gezondheidszorg werden (h)erkend, ben ik mijn zoektocht naar eigen herstel begonnen.

Via o.a. Touch For Health, Magnetiseren, Fysiotherapie, Bioresonantie, Quantum-Touch, Quantum-Allergy, Self Created Health, EFT, Psychologie, Orthomoleculaire Voeding, Epigenetica heb ik stap voor stap mijn weg gevonden en voel ik mij, op mijn veertigste, beter dan dat ik mij de laatste 20 jaar heb gevoeld.

Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gezondheid zijn mijn lijf en ik heel goed geworden in het 'zelf helen'. Hoe je het zelfherstellend vermogen kan bevorderen wil ik uitdragen en overdragen aan mijn cliënten:

Neem geen genoegen met een mindere gezondheid, maar doe er wat aan! Ik wil je graag met raad en daad ter zijde staan, maar uiteindelijk moet je het echt zelf doen.

De reden dat ik voor dit vak heb gekozen en Beter door Balans heb opgezet is om mijn kennis te delen en andere mensen te  begeleiden. Zo hoeft jouw weg niet zo lang te zijn als de mijne!

Maak een afspraak met mij om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen om je welzijn in eigen hand te nemen.

Tonia Ris therapeut bij Beter door balans

Consult op afstand

In deze tijd is een telefonisch of online consult erg handig, bijna normaal al zelfs, er zijn verschillende mogelijkheden. Nieuwsgierig?tonia beter door balans Klein2Suppletie- of voedingsadviezen

Een kort consult kan ook: Stel mij een vraag per mail en wij maken een afspraak voor een kort-op-afstand-consult (minimaal 20 min).

Bijvoorbeeld als je wilt weten welke supplementen jou nu kunnen helpen en hoeveel je er van nodig hebt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wel tips, geen trucs

Eerst water, en de rest komt...

Ons lichaam bestaat voor een heel groot percentage uit water. Geen wonder dat het problemen geeft wanneer je tekort komt.

 

Voed het juiste plantje

Geef aandacht aan de goede dingen en niet aan het negatieve. voed het juiste plantjeWat je aandacht geeft zal groeien. 

 

Count your blessings

Oftewel waardeer wat je wel hebt!