Wil je de stap zetten en aan de slag voor je gezondheid onder begeleiding van mij?!

  • Groente_meer_is_echt_beter

Darmherstel, een basis voor goede gezondheid

Boost your gut - darmherstel

Boost your gut - voor darmherstel

Fecestest van Darm- en darmflora - resultaat 

Er zijn diverse vervolgmogelijkheden naar gelang wat de uitslag is van de fecestest t.b.v. een Darm- en darmflora is. Wanneer er sprake is van een dysbiose in de darm, dan wordt dat door mij met jou besproken. En zo veel mogelijk in begrijpelijke taal vertaald in een uitgebreid overzicht.

Vervolgens blijkt daar uit wat nodig is en of je dat op een natuurlijk en opbouwende manier wilt aanpakken. Dan is het goed om daar direct op volgend een persoonlijk plan van aanpak op te laten maken. Zodat je snel en effectief er mee aan de slag komt om van foute bewoners af te komen en de goede zo veel mogelijk kans te geven in aantal toe te nemen.

Darmherstel-programma Speciaal

Wanneer er sprake is van een flink tekort aan goede darmflora of schimmel-/gist- of parasieten(over)belasting kan ik voor jou een uitgebreid persoonlijk plan van aanpak maken. Welke gebruik maakt van natuurlijke en specifieke middelen, om te reinigen, te herstellen, voor te bereiden en je darmflora weer op te bouwen. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van de status van je immuunsysteem, darm- en flora. 

Balans in de darmflora liggend

Persoonlijk consulten

In een persoonlijk consult wordt het darmherstelplan uitgebreid besproken. Waarin je uitleg krijgt over wat je zelf kunt verbeteren en wat je andere mogelijkheden zijn om van je klachten af te komen.

Op het moment dat er sprake is van een Pathogenen belasting en je hebt gekozen dit Darmherstel-plan te volgen dan wordt je op regelmatige basis door mij gemonitord in (telefonische) consulten. Om ervoor te zorgen dat je tijdens het hele proces van het optimaliseren van je darmmilieu goed ondersteund wordt.

Met ondersteuning in o.a.;

Suppletie advies voor een optimale werking van je immuunsysteem, herstel darmwand en de slijmvliezen. Als laatste maar niet het minste de opbouw van de goede darmflora. Voorkomen van therapie resistentie van pathogenen. Waarborgen van je emotionele welbevinden en zonodig aanpassingen adviseren. Waarin je vooral zoveel mogelijk je lichaam gaat ondersteunen met afvoeren van afvalstoffen, die vaak vrijkomen tijdens afdoden van "foute bewoners". Zodat niet jij, maar je "foute bewoners" weggepest worden. 

De duur en daarmee kosten van het Darmherstel-plan wordt bepaald door de uitslag van de uitslag en de voedingstoestand en conditie waarin je je bevind.

 

Tags: ontgifting,, kruiden,, ontstekingen,, ontstekingsremmend,, biologische groenten en fruit,, gezonde voeding,

Afdrukken E-mailadres