Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Boost your gut - Darmherstelplan

Boost your gut - voor darmherstel

In het Laboratorium van RP Analytics wordt jouw feces (poep)monster onderzocht, indien jouw klachtenpatroon daarom vraagt. De uitslag van het onderzoek bepaald samen met jouw verhaal het plan van aanpak. We bespreken samen de uitslag die de mate onbalans in de darm(flora) weer geeft. Daarnaast maak ik ook vertaling van de uitslag op papier zodat je dat thuis rustig na kunt lezen.

Snel aan de slag

Om op een effectieve wijze aan de slag te kunnen gaan maak ik, met jouw goedkeuring, een persoonlijk plan van aanpak, die we in stappen samen door spreken. Vervolgens bespreken we uitgebreid wat nodig is en of je dat op een natuurlijke en opbouwende manier wilt aanpakken. De eerste stap is altijd het aanpassen van je voeding, omdat dit het grootste verschil maakt voor de darm.

Darmherstel-programma Speciaal

Wanneer er sprake is van een flink tekort aan goede darmflora of schimmel-/gist- of parasieten(over)belasting dan heeft dat echt even tijd en aandacht nodig. Bedenk dat het ook niet van de 1 op de andere dag zo gekomen is. Voor de aanpak adviseer ik natuurlijke en specifieke middelen. Deze worden o.a. ingezet om te reinigen, te herstellen, voor te bereiden en je darmflora weer op te bouwen. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van de status van je immuunsysteem, darm- en flora. 

Balans in de darmflora liggend

Persoonlijk consulten

Op het moment dat er sprake is van een Pathogenen belasting en je hebt gekozen dit Darmherstel-plan te volgen dan wordt je op regelmatige basis door mij gemonitord in (online) consulten. De eerste 2-3 consulten zijn bij voorkeur live in de praktijk. Om ervoor te zorgen dat je tijdens het hele proces van het optimaliseren van je darmgezondheid goed ondersteund wordt.

Ik leer je graag hoe je je immuunsysteem in de darm versterkt, hoe je van foute bewoners af te komt, hoe je beter je afvalstoffen op kan ruimen en wat daar voor nodig is. Dat onze spijsvertering heeft ook een relatie met emotionele zaken heeft. En last but not least leg ik je graag uit hoe je jouw goede darmbewoners op sterkte laat komen.

Suppletie- en voedingsadvies voor:

  • Optimale werking van je immuunsysteem;
  • Herstel darmwand en slijmvliezen;
  • Opbouw goede darmflora;
  • Voorkomen therapie resistentie van pathogenen;
  • Waarborgen emotionele welbevinden;
  • Ondersteuning afvoeren afvalstoffen, het zogenaamde ontgiften of detoxen.

De duur en daarmee kosten van het Darmherstel-plan wordt bepaald door de uitslag van de uitslag en de voedingstoestand en conditie waarin je je bevind.

 

Tags: ontgifting,, kruiden,, ontstekingen,, ontstekingsremmend,, biologische groenten en fruit,, gezonde voeding,

Afdrukken E-mailadres