Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Hoogtevrees…. Wat nou hoogtevrees!

Referenties Beter door balans

Hoogtevrees…. Wat nou hoogtevrees!

Al sinds ik mij kan herinneren, heb ik last van hoogtevrees gehad. In een boom klimmen of in hoge attracties bij pretparken, waren niet aan mij besteed. Ook op bezoek gaan bij een vriend, die in Zandvoort op 6 hoog woont, was heel vervelend. Ik liep over de galerij tegen de huizen ‘aangeplakt’ en met mijn gezicht ‘weg’ van de hoogte, waarbij ik hoopte dat de deur snel open werd gedaan.

Ik zou onlangs op reis gaan met voetbalvrienden, waarbij ik van tevoren had gehoord dat we wat activiteiten op grote hoogte zouden doen. Oeps! Ik wilde toch met de groep meedoen, waarop ik Tonia heb gevraagd mij voor mijn hoogtevrees te behandelen. Zij heeft mij 2 maal een half uurtje behandeld, met Quantum Allergy.

We gingen stap voor stap resetten wat mijn ‘angsten’ m.b.t. hoogte waren. Later zijn we van abseilen uitgegaan en hebben we de stappen 1-voor-1 doorlopen. We begonnen met het aantrekken van het pak, vervolgens de bescherming, de weg naar de hoogte toe, de ‘afdaling’ etc. Na de behandeling had ik echt een goed gevoel over me. Ik had echt het idee dat ik het aankon. Ik was klaar voor de reis en de activiteit.

cliff jumping mallorcaIn Mallorca aangekomen bleek dat er Cliff Jumping op de agenda stond. Na het aantrekken van de kleding en de gang er naartoe, was ik nog steeds heel gerust op een goede afloop. Op de plaats van bestemming liepen we eerst naar een hoogte van 4 meter. Ik sprong zonder aarzelen in de zee. Ook bij de hoogtes van 7, 8 en 10 meter sprong ik!

Ik sprong gewoon vanaf 10 meter, zonder enige last te hebben, in de zee! En vorige maand liep ik nog als een soort van spiderman tegen de huizen langs de galerij geplakt... Kicken, zo gaaf!!

Zonder jouw behandeling had ik dit nooit gekund! Tonia, je bent een kanjer en ik ben enorm blij dat je me geholpen hebt. X

(man, 38 jaar)

Tags: trauma,, Quantum Allergy,, emotie,, holistische therapie,, verstoringen transformeren