Holistische praktijk van Tonia Ris, Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut

Grootste slag gemaakt met het darmherstelplan

Lieve Tonia,

Darmenprogramma boost your gutDeze week een jaar geleden ben ik in jouw praktijk terecht gekomen met zoveel vage klachten dat ik even niet meer wist naar wie ik toe moest gaan. Ik had een hoge bloeddruk, eczeem, darmklachten, gewichtstoename etc.

Meteen al bij het eerste gesprek voelde ik dat jij wel begreep waar dat allemaal vandaan kwam en dat is zo fijn! In overleg met mijn huisarts, die hier gelukkig helemaal niet negatief tegenover stond, zijn we aan de slag gegaan met ten eerste het darmherstelplan en dan is de grootste slag gemaakt.

Lees meer: Grootste slag gemaakt met het darmherstelplan

Altijd blij van lieve reacties

"Wat ben ik toch blij met je!

Dank je wel dat je je weer zo supersnel voor mij hebt ingezet!

Ik ga er mee aan de slag en app of bel je als ik vragen heb!"

 

"Ik gun iedereen een Tonia Ris. Ze behaalt, samen met jou, de mooiste resultaten. We hebben samen gewerkt aan mijn aangezichtspijn. Na ruim 20 jaar ben ik er, in één sessie, 90% vanaf!!!"

Heftige lage rugpijn en stress

Fijne reactie van cliënt na een uitgebreide Quantum Touch behandeling van de rug waar hij 'doorheen' was gegaan, waarschijnlijk door drukke periode en slecht kunnen slapen. Vooral gewerkt aan uitlijnen van heup- en bekkengebied, hoofd en alle rugwervels gecheckt en waar nodig behandeld. Pijncijfer ging tijdens behandeling van ong. 8 naar 1.

Lees meer: Heftige lage rugpijn en stress

Rust en slaap terug, pijn weg en veel gewicht kwijt

Hieronder een kort overzicht met resultaten van een fijne cliënte met wie ik over een periode van zo’n 4 maanden heb mogen werken, aan een grote transformatie achteraf gezien.

De klachten van haar tenniselleboog die haar al 3 jaar uit de slaap hielden waren na 2 behandelingen verdwenen. We hebben daaraan gewerkt met Quantum Touch en Quantum Allergy technieken. De slaap is ontzettend belangrijk voor herstel, dus dat was een belangrijk begin.

Lees meer: Rust en slaap terug, pijn weg en veel gewicht kwijt

Van heimwee naar wereldreiziger

Een cliënte vertelde mij heel graag te willen reizen en het liefst naar Australië. Ik zei direct wat gaaf, dat moet je doen als dat kan en je situatie er naar is! Maar zij gaf aan dat ze eigenlijk niet durfde omdat ze al heel lang heimwee had, zelfs op Texel al. En daarbij ook nog een vorm van vliegangst…

Lees meer: Van heimwee naar wereldreiziger

Kleine aanpassingen, groot verschil

Door een gesprek met jou kwam ik erachter dat ik misschien wel helemaal zo gezond at als ik dacht. Dat er een aantal dingen, waaronder granen mij erg verstoorde. Pas toen ik het uit mijn eetpatroon weg liet merkte ik een groot verschil. Mijn huiduitslag is verdwenen en ik heb geen buikpijn meer. Super, dank je wel!

Heftige migraine en vermoeidheid

Ik ben via een vriendin bij Tonia terecht gekomen. Ik ben al heel lang erg moe en krijg daardoor vaak migraine. Ik had al zo vaak bloed laten prikken maar doktoren konden niks vinden. Ik had zware medicijnen gekregen voor mijn migraine, maar ik had het idee dat er toch nog iets anders moest kunnen. Aangezien voeding één van de belangrijkste dingen is voor je lichaam wilde ik dit graag een kans geven.

Lees meer: Heftige migraine en vermoeidheid