Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Referenties Beter door balans

Rust en slaap terug, pijn weg en veel gewicht kwijt

Hieronder een kort overzicht met resultaten van een fijne cliënte met wie ik over een periode van zo’n 4 maanden heb mogen werken, aan een grote transformatie achteraf gezien.

De klachten van haar tenniselleboog die haar al 3 jaar uit de slaap hielden waren na 2 behandelingen verdwenen. We hebben daaraan gewerkt met Quantum Touch en Quantum Allergy technieken. De slaap is ontzettend belangrijk voor herstel, dus dat was een belangrijk begin.

Lees meer

Ik loop weer te zingen

Na 2 bezoeken aan jou en met aanpassing van voeding en inzet van voedingssupplementen, als ook ontvangen van energie voel ik mij al weer heel wat beter. Ik loop weer te zingen en heb meer energie.

Lees meer

Heftige migraine en vermoeidheid

Ik ben via een vriendin bij Tonia terecht gekomen. Ik ben al heel lang erg moe en krijg daardoor vaak migraine. Ik had al zo vaak bloed laten prikken maar doktoren konden niks vinden. Ik had zware medicijnen gekregen voor mijn migraine, maar ik had het idee dat er toch nog iets anders moest kunnen. Aangezien voeding één van de belangrijkste dingen is voor je lichaam wilde ik dit graag een kans geven.

Lees meer

Depressief, neerslachtig, lichamelijk veel pijn...

en bij de artsen geen opties meer hebben….

Ik ben in Juni 2016 bij Tonia beland. Met veel klachten waar niet meer mee te leven was. Nadat ik op mijn dieptepunt was beland had ik mijn eerste Sessie bij Tonia. Met behulp van Quantum Allergy ben ik anders gaan eten. Tarwe/Gluten/Gist heb ik gelaten voor wat het is en ik ben met een dieet begonnen wat door Tonia was aangeraden. Ook met de hulp van vitamines en mineralen die ik veel te kort had in mijn lichaam ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik een flinke boost gekregen.

Lees meer

Meer energie en darmklachten opgelost

Ik ben bij Tonia terecht gekomen doordat ik weinig energie had en darmklachten. Ik heb het meeste gehad aan de informatie over voeding en het in balans brengen van mijn lichaam. Ik voel me veel beter nu en zit veel beter in mijn vel.

Lees meer

Van heimwee naar wereldreiziger