Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Contact

 Koetserstraat 4D Beter door balans4Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte op Koetserstraat 4D in Wormer. De praktijkruimte bevind zich op de 1e verdieping en is alleen bereikbaar met de trap.

 

Tonia Ris

Praktijk Beter door balans 

Koetserstraat 4D, 1531NX - Wormer

Tel.: 06-143 689 34

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Routebeschrijving:

  • De praktijk is op Koetserstraat 4D, deze straat loopt parallel aan de Rigastraat en bevind zich naast het gemeentehuis van Wormerland.
  • De ingang bevind zich aan de zijkant van het pand, tegenover de parkeerplaatsen.
  • Je kunt parkeren op het terrein. Gewoon oprijden tot de slagboom en deze gaat vanzelf open, er mag vrij geparkeerd worden.

De nieuwe Zaanbrug gaat bijna open!!

Het duurt nog even er is nog wat oponthoud door herinrichting van de Zaanweg. Als je met de auto naar de praktijk komt moet je er rekening mee houden dat je wel van Wormerveer naar Wormer kan via de nieuwe Zaanbrug, maar nog niet andersom.

Pas eind maart wordt verwacht dat het gemotoriseerd verkeer, vanuit Wormer richting Wormerveer, over de nieuwe brug kan rijden. Er zijn nog omleidingen omdat de kades en de aansluitingen op de Zaanweg en de Lassiestraat weer teruggebracht naar de oude verkeerssituatie. Omrijden is dus nog tot eind maart en via de Ned Benedictweg (N514) en Prins Clausbrug Wormer in.

Vanuit Zaandam en A8:

  • Neem de A8 richting Krommenie en draai aan het eind de provinciale weg N246 op en vervolgens sla bij het 2e kruispunt rechtsaf de Ned Benedictweg (N514) op. Over de brug bij de eerste en tweede rotonde rechtdoor, bij de derde rotonde linksaf. U bevind zich nu op de Rigastraat. 3e afslag rechts.
  • Doorrijden tot je rechts een slagboom ziet. Oprijden tot de slagboom (denk om de fietsers en wandelaars) en deze gaat vanzelf open.
  • Je kunt parkeren achter de slagboom op het parkeerterrein tussen het donkergrijze pand en het gemeentehuis.