Holistische praktijk van Tonia Ris, Epigenetisch en Orthomoleculair therapeut

Kosten besparen met suppletie

Een goed gedoseerde suppletie die goed aansluit bij uw voedingsgewoonte en behoefte kan ook de gezondheidszorg een hoop geld besparen. Wat veel fijner is is dat het je een dusdanige verbetering kan geven en minder gebruik hoeft te maken van de faciliteiten.

Zie de volgende publicatie:

 

Kosten besparen met suppletie

Het gebruik van voedingssupplementen kan leiden tot significante besparingen op kosten van de gezondheidszorg. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift Journal of Dietary Supplemen...

Helaas heeft u geen javascript of heeft u javascript uitgeschakeld. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Als je meer wilt weten waar jij tekort aan zou kunnen hebben, doordat er bijvoorbeeld wat aan je voedingspatroon ontbreekt. Of je wilt weten wat voor jou een geschikt Multi-vitamine preparaat is en of je deze stoffen ook echt kan opnemen. Of in welke hoeveelheden en wanneer dat het meest effectief is voor jou. Maak dan een afspraak, ik leer je er graag meer over.

Wel tips, geen trucs

Eerst water, en de rest komt...

Ons lichaam bestaat voor een heel groot percentage uit water. Geen wonder dat het problemen geeft wanneer je tekort komt.

 

Voed het juiste plantje

Geef aandacht aan de goede dingen en niet aan het negatieve. voed het juiste plantjeWat je aandacht geeft zal groeien. 

 

Count your blessings

Oftewel waardeer wat je wel hebt!

Online consult

In sommige gevallen kan een online consult erg handig zijn. Stel mij een vraag en wij maken een afspraak voor een Skype consult.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.