Holistische praktijk van Tonia Ris, Epigenetisch en Orthomoleculair therapeut

Gezonde traktaties

presentatiemateriaal Gezonde traktaties

Presentatie of Workshop

Ben jij je bewust van wat traktaties met kinderen kunnen doen?

Weet jij bijvoorbeeld dat de E-nummers, suiker en/of slechte vetten in de 'standaard' traktaties voor hyperactieve of juist vermoeide kinderen kunnen zorgen? Hoe mooi zou het zijn om naast het vieren van feest ook nog eens bij te dragen aan de gezondheid van je feestvierders?

Wij snappen natuurlijk ook wel dat het makkelijk is om snel een zak snoep uit de supermarkt te halen. Inmiddels weten wij dat gezond trakteren ook makkelijk èn erg lekker is. Daarnaast is het gewoon super gezellig om samen met je kind in de keuken te staan en creatieve traktaties te maken.

Veel scholen en kinderdagverblijven vragen tegenwoordig ook om gezonde traktaties. Dat is natuurlijk terecht!

In samenwerking met praktijk Gezonde gezinnen, verzorgen wij een presentatie en/of workshop "Gezond trakteren". Als je het ook leuk vind om eens een presentatie of en workshop te organiseren of je bent op zoek naar een leuke stand voor een beurs met betrekking op kinderen en/of gezonde voeding. Neem dan contact met mij op!

Wel tips, geen trucs

Eerst water, en de rest komt...

Ons lichaam bestaat voor een heel groot percentage uit water. Geen wonder dat het problemen geeft wanneer je tekort komt.

 

Voed het juiste plantje

Geef aandacht aan de goede dingen en niet aan het negatieve. voed het juiste plantjeWat je aandacht geeft zal groeien. 

 

Count your blessings

Oftewel waardeer wat je wel hebt!

Online consult

In sommige gevallen kan een online consult erg handig zijn. Stel mij een vraag en wij maken een afspraak voor een Skype consult.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.