Holistische praktijk van Tonia Ris, Epigenetisch en Orthomoleculair therapeut

Pijn in nek en schouders weg!

Atlas schedelLieve Tonia,

Vorige week had ik mijn 2e behandeling voor mijn nek bij jou. Na de eerste Quantum-Touch® behandeling was mijn pijn al enorm verminderd maar nog niet helemaal weg. Na de 2e behandeling had ik vreselijke spierpijn in mijn nek en schouders (de probleemgebieden) er was echt iets in gang gezet.

Na 1,5 dag kwam de verlichting. Ik heb met oudjaar veel spanning en stress gehad vanwege het feestje wat bij mij thuis georganiseerd werd en ik heb GEEN gewoon GEEN last van mijn nek en schouders gehad!

15 jaar ben ik van hot naar her gegaan met mijn klachten. De laatste jaren ben ik dagelijks ingetaped geweest omdat de pijn anders niet te houden was en na 2 behandelingen bij jou heb ik geen last meer. Ik zeg niet dat het voor altijd weg is, maar voor nu is het heerlijk. Dank je wel!

Lisa Hollingsworth-Gottlieb

Wel tips, geen trucs

Eerst water, en de rest komt...

Ons lichaam bestaat voor een heel groot percentage uit water. Geen wonder dat het problemen geeft wanneer je tekort komt.

 

Voed het juiste plantje

Geef aandacht aan de goede dingen en niet aan het negatieve. voed het juiste plantjeWat je aandacht geeft zal groeien. 

 

Count your blessings

Oftewel waardeer wat je wel hebt!

Online consult

In sommige gevallen kan een online consult erg handig zijn. Stel mij een vraag en wij maken een afspraak voor een Skype consult.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.