Holistische praktijk van Tonia Ris, Epigenetisch en Orthomoleculair therapeut

Open dag 28 januari

flyer Open dag BdB3 lr

Ik ben verhuisd van Wormerveer naar Wormer. Om de praktijk Beter door Balans nog meer naamsbekendheid te geven, organiseert ik op 28 januari a.s. een Open Dag in mijn nieuwe praktijkruimte aan de Koetserstraat 13-14 te Wormer. U krijgt de gelegenheid om kennis te maken met mij en met de verrassende mogelijkheden die ik te bieden heeft op het gebied van het benaderen en oplossen van (chronische) klachten.

Beter door Balans staat voor het in evenwicht brengen van lichaam en geest. Door samen met de cliënt op zoek te gaan naar de oorzaak van een klacht, om zo te komen tot een specifieke behandeling op weg naar herstel. Een groot aantal mensen is al van pijn of klachten bevrijd door het inzetten van de combinatie van kennis van Epigenetica, Orthomoleculaire Voeding en Energiewerk.

Nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze en Beter door Balans?

Loop vrijblijvend binnen en laat u verrassen door de mogelijkheden, een gezond proeverijtje en het energiewerk met o.a. Quantum-Touch®.

De toegang is gratis!

Zaterdag 28 januari vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur, Koetserstraat 13-14 in Wormer.

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Wel tips, geen trucs

Eerst water, en de rest komt...

Ons lichaam bestaat voor een heel groot percentage uit water. Geen wonder dat het problemen geeft wanneer je tekort komt.

 

Voed het juiste plantje

Geef aandacht aan de goede dingen en niet aan het negatieve. voed het juiste plantjeWat je aandacht geeft zal groeien. 

 

Count your blessings

Oftewel waardeer wat je wel hebt!

Online consult

In sommige gevallen kan een online consult erg handig zijn. Stel mij een vraag en wij maken een afspraak voor een Skype consult.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.